El teu blog de Linux en català

PCi-e 3.0 en desenvolupament

Fins ara els que anàvem una mica al dia en quan a targetes gràfiques veiem que cada vegada es necessitava més energia i que en els últims models ja s’havien de connectar dos cables més per subministrar l’energia suficient, això ha fet que els fabricants es comencin a donar pressa per a fer un nou slot, i ho estan fent molt bé.

Aconseguiran que els slots PCi-e 3.0 donin 300W per cada ranura i així fer que no s’hagi de posar cap més cable, a més com que les gràfiques cada cop són més pesants aquest suportaran un pes d’un quilo i mig, a més (com ha passat en totes les versions noves del PCi-e) es duplica la velocitat de transferència i les ranures noves permeten connectar-hi també les gràfiques 1.0 i 2.0.

S’espera per a 2010, això vol dir que encara sortiràn moltes gràfiques amb l’actual ranura.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.