El teu blog de Linux en català

La Vanguardia promociona un PC amb Ubuntu a 199€

En Quim s’ha assabentat d’una nova promoció del diari La Vanguardia on s’ofereix un PC amb Ubuntu instal·lat per 199€.

El sistema és el següent: primer cal enviar un missatge o trucar a un número de telèfon on el sistema ens assignarà un número que haurem d’escriure a la cartilla que podem demanar als quioscs.

Caldrà omplir la cartilla amb un mínim de 7 cupons dels 10 que s’aniran donant del 7 al 16 de juliol (començarà demà dilluns). Finalment haurem d’arreplegar l’ordinador d’una botiga Beep.

Les característiques són més que discretes i quasi es podria dir que és molt més car que altres opcions. L’ordinador és un AMD Sempron 2800+ amb 1GB de RAM, disc dur de 160Gb SATA, targeta NVIDIA 6100 i poc més. No inclou monitor.

La versió amb Ubuntu, com hem dit, costa 199€. En canvi, la versió amb Windows costa 280€. És interessant la comparació de programari que inclou una i altra opció. L’opció amb Ubuntu inclou tot el programari que normalment veiem amb Ubuntu (i molt més) i en canvi el Windows ve amb quatre programes.

  • Fantastic! on 6 de juliol de 2008 at 14:04

  Reply

  Ubuntu 7.1? deuen voler dir 7.10 pero tot i així, perque no el 8.04?

  • Pau on 6 de juliol de 2008 at 17:45

  Reply

  Personalment opine que la versió 7.10 és millor que la 8.04. Tot i així cal tindre en compte que la versió 8.04 és considerada LTS, per la qual cosa hauria de ser preferent…

 1. Reply

  Penseu que l’ordinador és una mica limitat, comparat amb els que es veuen ara per les botigues. Per tant, no sabem quan van ser “ensamblats” i en l’imaginari dels fabricants sempre hi ha la idea que el darrer falla més que l’anterior.

  • a on 24 de juliol de 2008 at 02:37

  Reply

  us perdeu als detalls ostia!

  cert que el 7.1 està mal escrit i que podria ser la 8.04, però fixeu-vos en què està passant: en un mitjà generalista s’està evidenciant que windows ofereix menys i fa que l’equip sigui més car que fent servir “el linux ubuntu aquest”.

  i crec que la potència de l’equip és la suficient per fer qualsevol cosa menys editar video i jugar 3D. però insisteixo: això és un detall. el verdaderament significatiu aquí es que ubuntu està aconseguint un cop més que el software lliure arribi on no havia arribat mai.

  • Pau on 24 de juliol de 2008 at 09:41

  Reply

  Doncs tens raó 🙂

  (és que som una mica talibans…) jeje

Deixa un comentari

Your email address will not be published.