El teu blog de Linux en català

Revisió d'Ubuntu Hardy

Al fòrum vam estar comentant que alguns dels “problemes” que tenia Ubuntu Hardy se solucionarien amb la publicació d’una revisió final, amb diferents correccions i actualitzacions, que representaria realment l’anomenada “versió estable” que tots buscàvem.

D’aquesta manera s’ha publicat Ubuntu Hardy 8.04.1, que ja inclou Firefox 3.0. També s’han corregit alguns problemes amb SAMBA, que ara permet autenticació amb el client LANMAN i s’han corregit alguns problemes de FUSE a la interfície del GNOME.

Simplement és una revisió que tindrà suport fins al 2011 per a versions d’escriptori i fins 2013 per a servidors. S’han publicat totes les distros associades: Kubuntu, Mythubuntu, Xubuntu i Ubuntu Studio (Edubuntu no la llisten).

3 comments

  • Marc B. on 6 de juliol de 2008 at 12:34

  Reply

  Certament ha millorat en relació a la versió original.

  Tanmateix contginua tenint problemes greus. Ara mateix estic sentit música, amb el Firefox i l’Opera oberts i el processador està al 100% AMD X2 +5600 4 Gigues de RAM). Els navegadors van a pedals.

  • Pau on 6 de juliol de 2008 at 13:13

  Reply

  Doncs sí, alguna cosa passa i és que a mi em va pitjor Hardy que Gutsy. OpenSUSE 11 tampoc funciona del tot bé. I em sembla que és cosa directament de les darreres versions del nucli.

  • Fantastic! on 7 de juliol de 2008 at 13:49

  Reply

  A mi em va tot bé…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.