El teu blog de Linux en català

xVideoServiceThief 1.8.2 Alpha

xVideoServiceThief, programa que va per la versió 1.8.2 Alpha, és un complet gestor de descàrregues de vídeos provinents dels serveis de visualització en línia més populars, com Youtube, Google Vídeo, MySpaceTV, Metacafe, etc.

Captura de pantalla del xVideoServiceThief

I també d’altres no tan populars. Certament, sorprèn la llista de serveis de vídeo amb què és compatible. Sorprèn per la seva extensió, donat que supera la cinquantena. I a més com a opció extraordinària, permet descarregar la música que es pot escoltar a la pàgina MP3Tube.

xVideoServiceThief està en català, entre d’altres idiomes. És molt fàcil de fer servir, tan fàcil que fins i tot es pot arrossegar l’adreça web del vídeo que volem descarregar cap a la pantalla principal del programa i, en deixar anar el botó del ratolí, la descàrrega s’inicia immediatament. O bé es pot prémer un botó de la pantalla principal i enganxar allà l’adreça web del vídeo si això ens resulta més còmode.

A partir d’aquí, tot funciona com un gestor de descàrregues habitual. La interfície mostra la llista de vídeos que hem demanat descarregar, d’entre la qual per defecte s’inicia la descàrrega simultània dels quatre primers elements, i els següents resten en espera.

Si així ho hem demanat a les opcions de configuració, xVideoServiceThief no donarà per finalitzada la descàrrega fins que no hagi convertit el vídeo a AVI, MPEG1, MPEG2, WMV, MP4 o 3GP o n’hagi extret el so en MP3, de manera que ens és possible mirar el vídeo des d’un media center o també obtenir-ne una còpia apropiada per ser visualitzada a l’iPod o escoltar-ne el so extret des de qualsevol reproductor mp3 de butxaca.

xVideoServiceThief es pot distribuir segons l’establert en la llicència GPL de GNU i es pot descarregar gratuïtament des de la seva pàgina web.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.