El teu blog de Linux en català

Penumbra: Black Plague, demo disponible

Penumbra és un joc comercial desenvolupat Frictional Games i del qual ja hem pogut conèixer i fins i tot jugar a la primera part: Penumbra: Overture.

Des de fa unes setmanes hem estat rebent notícies de la publicació immediata d’un nou capitol de la saga: Penumbra: Black Plague. A l’igual que a la primera part, Black Plague és un joc de terror amb una ambientació que ens endinsarà a un món poc definit i al qual no sabrem exactamen què fem ni com eixir.

Philip, el protagonista, tracta de trobar al seu pare. Durant la creuada, Philip anirà acompanyat de veus del més enllà en les quals haurà de confiar per tal de poder avançar. La història d’aquesta segona part comença a una habitació com a mode de cel·la des d’on el protagonista haurà d’escapar.

   

El joc és en primera persona i el control és prou fàcil. El protagonista podrà agafar objectes i moure’ls, llençar-los o d’altres accions segons la situació a la qual es trobe. L’atmosfera ens agobiarà en tot moment amb veus que podrem sentir de fons i que posaran els nostres nervis a flor de pell.

Tant per a Black Plague com per a Overture podem descarregar les demos del joc que permeten jugar fins a quatre capitols. Existeixen versions per a GNU/Linux, Windows i Mac que es poden descarregar des de diversos servidors. La instal·lació a GNU és molt senzilla, només cal executar el fitxer .sh des d’una sessió fora de les X (ho podeu fer simplement prement ctrl+alt+F1, entrar amb el vostre usuari i executar l’instalador).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.