El teu blog de Linux en català

Ubuntu Hardy Heron

Suposem que molts de vosaltres heu estat esperant aquest dia: per fi s’ha publicat Ubuntu Hardy Heron.

No en parlarem molt ací ja que hi ha una pàgina on s’expliquen detalladament totes les novetats d’aquesta nova versió d’Ubuntu. A més, ja hem parlat molt a sobre durant els darrers mesos.

Només cal destacar que Ubuntu Hardy Heron és una versió que es denomina “LTS” (Long Time Support) que vol dir que durant 3 anys, ni més ni menys, es mantindrà actualitzada i mantinguda de forma gratuïta per Canonical.

També és important remarcar que amb Hardy Heron s’ha afegit per primera vegada a Ubuntu la possibilitat d’instal·lar-la des de Windows, amb el menor perill possible ja que no es fan particions ni res per l’estil.

No direm més. Excepte que Enjuto Mojamuto ja se l’ha instal·lat i sembla que li va molt bé.

3 comments

  • Lesergi on 28 d'abril de 2008 at 21:10

  Reply

  Jo he fet l’actualització des de Gutsy, i estic experimentant problemes amb la memòria, em va una mica lent el KDE i la llum del disc dur està contínuament treballant…

  Respecte al Firefox 3, resulta prou inestable, no haurien d’haver posat una beta…

  El vídeo d’Enjuto és molt bo!!

  • Pau on 28 d'abril de 2008 at 22:00

  Reply

  Joc tinc instal·lació nova i funciona bé, excepte el firefox. Per mi no és cap problema, però la meua xicona ja m’ha dit que cada dos per tres se’l bloqueja durant uns segons (cosa que també em passa a mi) i després funciona, però això no té sentit. A més, quan tracta d’entrar a una pàgina segura, no entra, sinó que has d’acceptar el certificat de forma manual, un conyaç.

  • Lesergi on 28 d'abril de 2008 at 22:25

  Reply

  Correcte, exactament això. Se’m queda penjat uns segons i després torna… Haurem d’esperar les pròximes actualitzacions…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.