El teu blog de Linux en català

gOS Space, redescobrint gOS

Més d’una vegada us hem parlat de gOS, un sistema operatiu lliure basat en Ubuntu que s’instal·lava (i es continua instal·lant) a uns ordinadors que es venien a WallMart (la famosa xarxa de supermercats dels EUA).

Doncs sembla que a les darreres setmanes han canviat l’aspecte i la finalitat de la distribució. Així com en un principi estava basada en serveis web centrant-se en Google, ara es centra en MySpace. El canvi no deixa de ser curiós: han passat de la versió 2.0 a la 2.9 i ni tan sols ens hem assabentat.

gOS Space inclou aplicacions de mySpace com Super Mood, Super Graffiti, Super Quotes i Current Time. A més, es pot accedir de forma directa als serveix MySpace, News, Photos, Videos, Music, TV and Movies, Work i Fun (ho posem en anglès perquè per ara sembla que es quedarà així).

Veiem, no és realment revolucionari i no deixa de ser una variant més com ho va ser l’inicial gOS que incloïa les aplicacions de Google. Ara tenim el mateix, però amb MySpace (que és de Microsoft…). El que crida molt l’atenció, però, és l’aspecte, realment atractiu i del qual us deixem algunes captures.

Al blog ls -lisa expliquen que aquesta nova variant de gOS ja s’inclou, a l’igual que la seua antecessora, al MyMiniPC: un pc mini (tipus mac mini).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.