El teu blog de Linux en català

Setmana de Programari Lliure a la UAB

La propera setmana del 7 al 11 d’abril des de GNUAB conjuntament amb el vicerectorat d’Estudiants i Cultura organitzaran una setmana dedicada al Programari Lliure. S’hi han plantejat activitats amb enfocs diversos i enfocades a centres d’interès variats.

Entre les activitats programades, podem destacar que Richard Stallman continuarà la seua gira per Barcelona i es trobarà en aquestes jornades de la UAB el dilluns pel matí. Aqueixa mateixa vesprada es farà una taula rodona amb importants personalitats sobre com implantar el Programari Lliure a la Universitat.

Per al dimecres, ens proposen un programa que consta d’una exploració de diferents Experiències en Gestors d’Aprenentatge (LMS) lliures. Al llarg de tota la setmana s’aniran celebrant altres actes per acabar el dijous amb una festa d’instal·lació.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.