El teu blog de Linux en català

Deluge 0.5.8.7

El 26 de març van fer públic el Deluge 0.5.8.7.

En aquesta versió bàsicament s’ha corregit alguns bugs. Entre el que s’ha corregit o afegit, podríem destacar un bug a la Web UI, esborrar els fitxers *.torrent un cop s’ha descarregat i més opcions en el planificador de tasques.

Pels qui no el conegueu, Deluge és un programa de descàrregues per Bittorent que està entre els clients lleugers però amb forces opcions. Ja fa un temps que se sap que Ubuntu 8.04 portarà el Transmission, però si el trobeu limitat en quant a funcions, potser Deluge us satisfaci.

A SomGNU podeu trobar també un manual per saber com activar la interfície web, amb la qual tindreu encara un control més senzill i ràpid de les descàrregues amb Deluge.

http://wiki.somgnu.cat/images/thumb/5/55/Captura-Deluge_Llista_de_torrent_-_Mozilla_Firefox-1.png/320px-Captura-Deluge_Llista_de_torrent_-_Mozilla_Firefox-1.png

Deixa un comentari

Your email address will not be published.