El teu blog de Linux en català

OpenOffice.org 2.4 ja disponible

Fa un parell de dies van publicar la darrera versió de l’OpenOffice.org, la 2.4.0. Es tracta d’una versió que corregeix nombrosos bugs a més d’incloure algunes petites novetats:

  • Suport de l’OpenOffice.org Impress a l’OpenGL, que li permet, amb un mòdul, mostrar transcisions entre presentacions en 3D.
  • Millores en l’elaboració de gràfics amb l’OpenOffice.org Cal i altres millores que permeten introduir fórmules més ràpidament i arrossegar i moure files i columnes.

Nova opció als gràfics de l'OpenOffice.org Calc

  • Diverses millores a l’OpenOffice.org Write, noves possibilitats de cercar i reemplaçar, millores en el menú d’impressió, en les eines d’autocorrecció…
  • I molts altres canvis.

Pel setembre està prevista la versió 3 de l’OpenOffice.org que incorporarà moltes novetats.

Aprofitem per comentar que fa poc l’OpenOffice.org compta amb una nova pàgina web més vistosa i més fàcil d’utilitzar que l’anterior, tot i que segueix estant només en anglès (les pàgines en altres idiomes són diferents).

Per acabar recordem que ja s’ha decidit on es farà l’OpenOffice.org Conference 2008, la del 2007 es va celebrar a Barcelona, que tindrà lloc a Pequín, just després des Jocs Olímpics.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.