El teu blog de Linux en català

Ja tenim Skype 2.0 per a GNU/Linux

Després de molt de temps en versió beta, finalment s’ha publicat la versió final d’Skype 2.0.

La principal característica respecte a la versió 1.4 és que ara s’inclou el suport de vídeo-conferència. La interfície és més bonica que la versió anterior i sembla que tenim més funcionalitats/opcions tot i que encara estem molt per darrere de les versions per a Windows o MacOSX.

Els requeriments de maquinari de la versió són processador a 1Ghz, 256Mb de RAM, 20Mb d’espai al disc dur, targeta gràfica amb suport Xv i, evidentment, connexió a internet. Quant a programari, es requereix Qt 2.4.1 o superior, D-Bus 1.0.0 i libasound2 1.0.12.

Existeixen paquets precompilats per a gairebé totes les distribucions incloent Ubuntu, Fedora, Mandriva, openSUSE, Debian, CentOS i Xandros. També es poden descarregar els paquets preparats per compilar.

1 comment

    • edu on 17 de març de 2008 at 15:54

    Reply

    sísí, i s’agafa info del perfil del firefox, llegeix /etc/passwd (tot i que es pot justificar pel comportament de glibc) i agafa informació de la BIOS. és tot plegat una mica sospitós, especialment amb el codi tancat!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.