El teu blog de Linux en català

gbrainy 0.6, amb nivells de dificultat

Ja tenim una nova versió de gbrainy, la 0.6, només dos mesos després d’haver publicat la versió 0.5. El gbrainy és un joc prou semblant al joc que tots coneixem per a la Nintendo DS (i ara també de la Wii) que s’ha fet tan famós: el Brain Training.

La nova versió no té molts canvis, però entre les noves característiques implementades cal destacar la inclusió de tres nivells de dificultat. Ara, quan juguem, podrem triar entre fàcil, mitjà i mestre. Sens dubte aquesta era una característica necessària ja que cal dir que alguns dels jocs eren una mica difícils i d’altres massa fàcils.

A aquesta nova versió també s’han inclòs tres nous jocs de lògica i un nou joc de càlcul; s’han revisats tots els texts i corregit alguns errors -com sempre a les noves versions de qualsevol programa-.

La revisió del texts ha estat important en aquesta ocasió ja que la versió en anglès que mantenia en Jordi Mas, ha estat revisada per un anglès nadiu i finalment un 20% dels texts de l’aplicació han canviat. Això afecta sobretot als traductors a altres llengües -suposem que no afecta al català, ja que és el mateix Jordi que manté aquesta traducció, i suposem que en Jordi és català- :P.

Ara que l’aplicació ja es considera prou estable i jugable, la publicació de noves versions serà cada tres mesos (i no cada mes com ha estat fins ara). Per cert, ara sembla que ja s’està treballant en la versió per a Windows.

Els paquets corresponents a aquest programa podeu trobar-los a diferents llocs. Per exemple, per a Ubuntu podeu revisar la pàgina que tenen a Getdeb que, tot i que encara no s’ha publicat la versió 0.6 allà, no trigaran a fer-ho. Al peu us deixem la descàrrega al binari.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.