El teu blog de Linux en català

Nova revisió dels controladors d'ATI

S’ha publicat la versió 8.3 dels controladors d’AMD per a les targetes gràfiques ATI. La principal novetat d’aquesta revisió és la inclusió de l’extensió Xvideo a les targetes Xpress 1200 (molts portàtils amb processadors turion porten aquest model).

L’extensió Xvideo es fa servir per l’escalat del vídeo i la conversió de l’espai de colors. A més, s’han corregit tota una sèrie d’errors (i encara queden uns quants) sobre la reproducció de vídeo en programes que feien servir XVideo, així com problemes de lluentor d’algunes aplicacions i jocs en OpenGL com el Quake 3.

La descàrrega y l’anunci oficial es poden trobar a la pàgina web d’AMD, on podeu trobar els detalls complets de la nova versió. Així també us recordem que al wiki teniu un article detallat sobre com instal·lar aquesta versió a Ubuntu.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.