El teu blog de Linux en català

Guarda sempre la teva contrassenya amb el Firefox!

Quants cops ens hem trobat amb una pàgina com és el cas d’aquest blog i estem farts de ficafr cada dos per tres la mateixa contrassenya. Doncs aquí està la solució. Hem d’entrar en aquesta pàgina web i arrastar el botó verd que hi ha amb el nom de “remember password” cap al menú del firefox anomenat “Adreces d’interès”.

Un cop fet això ja, cada cop que ens trobem amb una pàgina web que volem que ens demani per guardar la contrassenya però no ens ho demani, clicarem sobre aquest nou vincle que hem ficat al menú d’adreces d’interès i quan introduim la contrassenya ens preguntarà si volem guardar-la.

Vinga salut i espero que us hagi estat útil

Font

1 comment

    • amay on 9 de març de 2008 at 21:24

    Reply

    gràcies!
    a veure si m’és útil això, que el meu cap a vegades falla…
    fins demà 😉

Deixa un comentari

Your email address will not be published.