El teu blog de Linux en català

QLCoverflow: Coverflow per a GNU/Linux

Coverflow és una interfície gràfica tridimensional que s’ha inclòs en les darreres versions de l’iTunes i del Finder (entre d’altre) al MacOSX. Aquesta interfície permet fer una navegació tridimensional molt còmoda entre els fitxers, discos, cançons que tinguem.

Basant-se en aquesta idea, un equip de desenvolupadors estan programant un equivalent per a GNU/Linux que anomenen QLCoverflow, i que està donant uns resultats molt bons i prou similars als que es poden veure al MacOSX Leopard.

L’aplicació encara no té cap funcionalitat pràctica, sembla que estan desenvolupant el motor gràfic. Tot i així, cal dir que aquesta “animació tridimensional” ja l’havíem vist abans a GNU/Linux als centres multimèdia com Elisa Media Center.

 

1 comment

    • Jacquard on 28 de febrer de 2008 at 12:50

    Reply

    Quan funciona, quanta memeoria consumeix, i cpu?
    Es lleuger?

Deixa un comentari

Your email address will not be published.