El teu blog de Linux en català

Waterstorm

En un futur apocalíptic, l’aigua ocupa el 92% de la superfície terrestre. L’ésser humà està creant colònies submarines per sobreviure… i la guerra continua sota l’aigua. Aquest és l’argument de Waterstorm, un joc arcade de lluita entre naus submarines en un entorn 2D.

El control del joc és prou senzill: amb els cursors del teclat es dirigeix la nau i amb el ratolí s’ha d’apuntar i disparar als objectius. Existeixen diferents modes de joc (inclosos jocs en línia): tots contra tots (DM), equip contra equip (TDM), captura de la bandera (CTF) i drone match (DRM). Aquest últim consisteix en agafar un objecte i el jugador que més temps el mantinga, guanya.

L’instal·lador del joc el podreu descarregar des de la web oficial (145.4Mb per a la versió GNU/Linux). Per jugar cal registrar-se a la web. Cada vegada que s’execute el joc, el sistema cercarà noves actualitzacions i ens introduirà en el sistema C.O.R.E., que és bàsicament una sala de xat des de la qual es poden acordar partides (i suposadament en un futur es permetrà crear clans).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.