El teu blog de Linux en català

UFO: Alien Invasion

 UFO: Alien Invasion és un joc d’estratègia, inspirat en la saga d’X-COM, que fa servir una versió modificada del motor gràfic de Quake II.

El joc s’ambienta a l’any 2084. Nosaltres controlem una organització que s’encarrega de defendre la terra contra un atac alienígena brutal. Podem construir les nostres bases, preparar el nostre equip i començar la lluita per torns al combat. El joc combina el realisme militar amb la ciència-ficció en un entorn que ens mantindrà alerta tota l’estona.

El dia 12 de gener es va publicar la versió 2.2 el joc. El llistat de canvis respecte a les versions anteriors és important (tant que els jocs desats a versions anteriors ja no són compatibles amb la nova versió).

Les noves característiques de la versió són, entre d’altres, el suport per a Solaris i MacOSX, s’han afegit noves tecnologies i continguts, una nova implementació per al joc en xarxa i renderització (per a SDL) i s’han corregit alguns errors. Us deixem enllaços interessants a continuació.

2 comments

  • Felip on 30 de gener de 2008 at 23:49

  Reply

  Té molt bona pinta! L’X-COM original és un dels meus jocs predilectes, veurem si aquest està a l’altura, però prometre, promet!

  • Joan Vicent on 1 de febrer de 2008 at 22:44

  Reply

  Quina canya !! tornar a matar UFOS !!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.