El teu blog de Linux en català

Wine, Photoshop i MSOffice 2003

Fa un parell de dies es va publicar la versió 0.9.54 de Wine amb una novetat important: ja hi ha suport per executar Photoshop CS i CS2 correctament (bé, això diuen, però suposem que mai el funcionament és perfecte).

Tot i que Wine no es pot dir que siga una meravella, amb el temps s’ha anat millorant prou. Aplicacions “bàsiques” com el MSOffice 2003 que fa un any no funcionava ni a la de tres, ara funciona correctament (jo mateix ho he comprovat amb el CrossOver Office). També s’hi podien trobar per la xarxa alguns tutorials per executar el Photoshop, però sembla que no acabaven de funcionar bé.

Respecte al Photoshop, els mateixos desenvolupadors de Wine han obert un wiki per tal d’anar informant dels possibles errors que hi haja per a properes revisions. Podeu descarregar aquesta nova versió des de la pàgina oficial per a diferents distribucions. Per a qui tingueu Ubuntu, podeu fer servir aquests repositoris que actualitzen sovint (encara no han actualitzat a aquesta versió, però no trigaran gaire):
deb http://wine.budgetdedicated.com/apt gutsy main

Tot i així, cal dir que The Gimp és més que suficient i l’OpenOffice.org… és suficient.

1 comment

    • Arnau on 26 de gener de 2008 at 13:26

    Reply

    OpenOfficie és… suficient xDD

    A mi no m’agrada cap editor de textos, que ja és fort xD

Deixa un comentari

Your email address will not be published.