El teu blog de Linux en català

Els 10 millors jocs del 2007

Des de la pàgina LinuxJuegos han fet una enquesta (ja van fer una altra l’any passat) per votar quins han estat els 10 millors jocs del 2007. Al llarg d’un mes la gent ha anat puntuant els millors jocs que considerava i finalment, sense més preàmbul, ací teniu els resultats (en ordre invers):

Glest Lloc Nº10:
Glest (66 punts) Glest és un joc d’estratègia en temps real que va quedar en tercer lloc l’any passat. Al llarg del 2007 el lloc ha continuat la seua evolució i la comunitat d’usuaris ha estat prou activa. A SomGNU hem publicat algunes notícies sobre diferents modificacions del joc.
Planeshift Lloc Nº9:
Planeshift (66 punts) Planeshift és un MMORPG que ens introdueix en un món subterrani fantàstic ple de tot tipus de criatures. Aquest és un projecte que va millorant amb el pas dels anys (és prou antic). També té una comunitat de jugadors prou activa.
Urban Terror Lloc Nº8:
Urban Terror (67 punts) Als seus orígens era un mod per al Quake3, però des de l’any passat podem gaudir de l’Urban Terror com a joc completament independent. És semblant al joc Counter Strike, però tracta de trobar l’espectacularitat més que el realisme.
Nexuiz Lloc Nº7:
Nexuiz (74 punts) Nexuiz és un joc trepidant d’acció 3D basat en el motor DarkPlaces. Sembla que aquest lloc ha millorat prou respecte a l’any anterior.
Warsow Lloc Nº6:
War§ow (90 punts) Warsow és un colorit i original FPS que fa servir un motor evolucionat del Quake2. Fa servir també la tecnologia Cel Shading per tal de donar un aspecte de còmic al joc i aconseguir que els personatges donen bots impossibles.
Wormux Lloc Nº5:
Wormux (93 punts) Wormux demostra que la diversió és a vegades més important que el fet que un joc siga en 3D i amb gràfics bons. Aquest joc és una versió basada en el mític Worms al qual són les mascotes del programari lliure qui lluiten
World of Padman Lloc Nº4:
World of Padman (98 punts) World of Padman és un joc 3D d’acció amb un aspecte gràfic fet amb molta cura i amb unes bones dosis d’humor. Controlem a un dels xicotets personatges disposat d’un armament una mica de bojos i on haurem de passar per escenaris enormes.
Frets on Fire Lloc Nº3:
Frets on Fire (134 punts) Frets on Fire és un joc on es simula que toquem una guitarra. Bàsicament és igual al Guitar Hero, tot i que sense la guitarra. Tot i així, el seu mode d’ús és prou original i ha fet que siga un joc prou divertit. L’evolució al llarg de 2007 ha estat considerable i s’han afegit un bon grapat de cançons per jugar-hi.
OpenArena Lloc Nº2:
OpenArena (134 punts) OpenArena és un esforç per tal de crear un clon completament lliure del clàssic Quake III Arena. El resultat per ara està prou bé amb una bona varietat d’armes, personatges i mapes als quals jugar mantenint l’essència de l’original.
Battle For Wesnoth Lloc Nº1:
Battle for Wesnoth (171 punts) Battle for Wesnoth ja va ser número 1 l’any passat. Tot i que no és gran cosa gràficament, es considera molt complet i entretingut: és un joc d’estratègia per torns, amb un grapat de campanyes per a un jugador i mapes per jugar contra els nostres amics per internet.

1 comment

    • Aljullu on 25 de gener de 2008 at 17:11

    Reply

    Jo vaig votar!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.