El teu blog de Linux en català

KUbuntu 8.04 Alfa3 ja porta KDE 4.0 final

La tercera versió alfa d’Ubuntu 8.04 es va publicar anit. Aquesta nova alfa ha estat publicada amb unes quantes novetats i millores interessants, la més cridanera: la inclusió de KDE 4.0.0, la inclusió de PulseAudio, Xorg 7.3 i el nucli 2.6.24.

Els desenvolupadors d’Ubuntu han inclòs tots aquests paquets tan aviat com han pogut per tal d’anar donant forma a la versió final que eixirà a l’abril. Aquesta alfa, sens dubte, és el primer canvi seriós des de Gutsy Gibbon. Mentre que KUbuntu inclou la versió final de KDE 4.0.0, Ubuntu porta els següents paquets:

  • Xorg 7.3
  • Nucli linux 2.6.24-3.5 (basat en el nucli 2.6.24 RC6)
  • PulseAudio
  • PolicyKit
  • Firefox 3 Beta 2
  • GNOME 2.21.4

Les novetats venen amb alguns errors importants: el nou nucli sembla que no pot accedir a la unitat de cdrom en algunes configuracions. A més, a les versions de 64bits d’Edubuntu s’han trobat alguns problemes amb la detecció de resolucions. Hi ha uns quants errors més (I, II). Podeu veure al fòrum les dates de publicació de les alfes, betes i la versió final.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.