El teu blog de Linux en català

buscar llibres pel google

Hola nois,

Doncs avui el nostre amic Lluís m’estava fent una pregunta, i és com buscar llibres en pdf per internet. Una de les solucions ben sabudes és l’Amule (Emule per Linux, Mac OS X, Windows, FreeBSD…), però tambè hi ha una altra alternativa, que és buscar-ho pel google.

La sintaxi és la següent:

filetype:pdf inurl:pdf (manual OR guide OR tutorial OR guia OR book OR llibre OR libro) Kotas

Amb aquessta sentència buscarem llibres, tutorials, etc.. d’un auto anomenat Kotas. Dit d’una altra manera, li estàs indicant al buscador el tipus de fitxer (pdf), i que busqui resultats com (manual Kotas) o tambè ens buscarà (llibre Kotas) o tambè ens buscarà (book Kotas).

Vinga donscs salut i força al canut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.