El teu blog de Linux en català

Primer aniversari de SomGNU

Bondia!!

Avui, 27 de desembre, farà un any que publicàrem aquell primer missatge. Ara farà un any i mig que en Parra i jo ens vam conèixer a les Jornades pel Programari Lliure d’Elx (Alacant). La cosa va ser curiosa, ja que allà no hi havia molta gent que parlara valencià i, tot i així, vam coincidir. Va ser aleshores que vam parlar sobre la idea de crear una pàgina web on penjar documentació (eixa era més la idea d’en Parra) i notícies d’actualitat del programari lliure (més idea meua).

Després d’aquell encontre no en vam parlar més. Es va quedar com una idea. Va ser aleshores, a finals de desembre, que vaig decidir donar-li una espenta a la nostra idea. Vaig posar-me en contacte amb Parra i de seguida ens posarem en marxa. El resultat ha estat un any molt intens durant el qual s’han afegit alguns companys (d’alguns podeu veure les fotos) i hem anat creant prou documentació i articles -és clar que encara es podria fer més-.

Com podeu veure, hem canviat l’aspecte de la web. La motivació ha estat principalment una: fèiem servir un logo que no era “nostre”, sinó que era una ampliació d’un tema que vam trobar del wordpress (indigo). Amb ajuda de la meua germana i d’alguns companys del fòrum, ara tenim un nou aspecte que podeu veure al wiki i a la plana principal de somgnu. Les seccions del fòrum i de la tira ja les anirem canviant més endavant.

Com que complim un any, voldríem també fer-vos participar d’alguna forma a la web i donar-vos alguna cosa a canvi. Per això, hem plantejat un concurs on haureu de crear articles al wiki. El millor article se’n durà una GP2X f-200 i entre tots els participants, es sortejaran dues subscripcions digitals a LinuxMagazine i dues còpies (originals, és clar) del llibre “Codi Rebel” que es va publicar fa poc on s’explica la història de GNU/Linux. Aneu a aquest missatge del fòrum per llegir les bases i el procediment.

Ara ja només queda continuar treballant i fomentant l’ús del programari lliure. Ja sabeu: a les vostres famílies, a les vostres xicones o dones, als vostres fills, als vostres amics… o bé, si no es pot, no es pot. Però que no diguen que no ho vam provar!!

A partir d’ara… comença un altre dia (com tots els dies), així que continuem treballant.

3 comments

  • ax on 28 de desembre de 2007 at 00:41

  Reply

  Muchas felicidades y feliz año.

  • Pau on 28 de desembre de 2007 at 03:04

  Reply

  Igualment!

 1. Reply

  Enhorabona i per molts anys!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.