El teu blog de Linux en català

LinCity-NG 1.91 Beta

LinCity-NG és un joc de simulació de ciutats que ha estat inspirat en la primera versió del mític SimCity però al qual es fan servir gràfics modelats amb Blender que li donen un aspecte més semblant al SimCity 2000 o 3000.

Una característica curiosa del joc és que hi ha dues formes d’acabar: o bé assolir el desenvolupament sostenible, o bé evacuar a tota la població del planeta amb una nau espacial. La simulació té en compte la població, el nombre de jocs de treballs, l’alimentació, l’energia, béns, matèries primeres i restriccions com la contaminació, les finances o els transports.

Fa poc s’ha publicat la versió en desenvolupament 1.91 Beta, a la qual s’han afegit algunes noves característiques com les següents:

  • Admnistració de l’aigua
  • S’ha afegit un senzill sistema ecològic
  • Nous escenaris difícils: extreme_arid (extremadament àrid) i extreme_wetland (extremadament humit)
  • S’ha afegit una nova construccio (pou d’aigua) i tota la producció biològica depèn de l’aigua disponible

A més, s’han afegit d’altres millores així com correcció d’errors. Tot i que la versió original ha estat per a GNU/Linux, amb el temps ja s’han presentat versions per a Windows i MacOSX. Us deixem els enllaços a continuació i, ja que estem, us recomanem també l’Openttd del qual ja hem parlat alguna vegada.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.