El teu blog de Linux en català

Menú al panell del Gnome per a la teva carpeta personal

Hola amics!

De fet dient amics només ho estic dien al Ferran F. (deixo el seu cognom en l’anonimat per evitar fer massa propaganda) perquè ell serà segurament l’únic que em llegirà. Si és el cas deixa’m un comentari per xorres que sigui! 😉

Doncs he decidit continuar amb el blog perquè així em vaig fent un recull interessant sobre coses interessants del gnu/linux més estimat, l’ubuntu!

Doncs avui us presento aquest applet per complementar la nostra barra de menú del gnome preferida, tansols baixeu el paquet de la pàgina oficial del projecte, o fent clic aquí. Un cop descarregat i feu doble clic i s’instalarà sol.

Com encara no se molt bé com va això del blog no us fico una foto, ja m’ho miraré i si decàs edito, per cert ferry com et va la vida? un petó Ostres avui m’ha explicat un amic que usa windows que l’altre dia sense més ni menys li va deixar de funcionar l’ordinador i va perdre totes les fotos que tenia de Berlin, al haver de reinstalr el windows. Una història molt curiosa perquè a mi i a mon germà també ens va passar, no Roger?

Una abraçada gupos!

1 comment

  • Anonymous on 27 de novembre de 2007 at 20:59

  Reply

  Ei Guillem! sóc en Bernet Amí!

  Estic a Kuala Lumpur! vaig arribar per error… em pensava que era aquí on vivien els Koales però es veu que no… que el nom no vol dir res!

  ara no sé com m’ho faré per arribar allà on són… a Australia.

  quin blog més interessant, m’agrada molt més aquesta estètica que l’anterior i tinc ganes de putinejar aquest ubuntu!jaja

  ens veiem quan torni… adéu guapo

  per cert, quan vaig marxar tenies el pel llarg, m’ha arribat que fa temps que ja no… a mi m’agrades més amb el pel curt 😉

Deixa un comentari

Your email address will not be published.