El teu blog de Linux en català

Firefox 2.0.0.10

Ahir es va publicar una nova revisió del Mozilla Firefox, concretament la 2.0.0.10 que principalment soluciona una vulnerabilitat que permetia executar fitxers maliciosos a l’hora de tractar amb extensions .jar.

Aquesta és només una actualització de seguretat i els errors corregits han estat concretament tres: el primer que ja hem comentat, per altra part s’han corregit vulnerabilitats referents a corrupció de la memòria i finalment un altre error una mica intraduïble -ups- (podeu veure el llistat ací).

Probablement les vostres distribucions ja estaran preparant el paquet per actualitzar el firefox a aquesta versió. Qui tenim Ubuntu ja hem pogut actualitzar aquesta matinada (la veritat és que l’actualització ha estat més ràpida que d’altres vegades que es trigava un parell de dies).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.