El teu blog de Linux en català

Fedora 8 Werewolf

Ja esta disponible la nova versió de la distribució Fedora, desenvolupada per RedHat, al contrari d’aquesta ultima, completament gratis.Aquesta nova versió de Fedora incorpora una nova interfície anomenada Infinity basada Gnome 2.20, KDE 3.5.8 i Compiz Fusion per defecte, com a Ubuntu. Una de les novetats que incorpora es el nou sistema de gestió d’audio Pulse Audio, que permet controlar el volum de cada aplicació per separat.

f8-banner-animation.gif

També cal destacar CodecBuddy, que permetrà instal·lar còdecs propietaris sense cap problema. Per altra banda també s’han millorat les connexions sense cables i millor suport de Bluetooth. Com a curiositat també podreu trobar un manual per instal·lar Fedora en un USB.

No sé vosaltres, però jo ja l’estic descarregant, fa molt bona pinta.

booting-screen1.png

3 comments

  • Arnau on 10 de novembre de 2007 at 17:29

  Reply

  Estic taaant acostumat a distros basades en Debian que no puc canviar…^^

  • Pau on 11 de novembre de 2007 at 03:20

  Reply

  Doncs a mi em passa una mica el mateix. La veritat és que ja m’he acostumat al apt i tot el demés em repateja el cul. Tot menys gentoo, que no he aconseguit instal·lar-la ni al meu macbookpro ni a l’ordinador de sobretaula…

  • Roger on 12 de novembre de 2007 at 15:07

  Reply

  Ostres, però cada dos per tres esteu canviant de distro?

  O teniu un Pc per anar provant?

Deixa un comentari

Your email address will not be published.