El teu blog de Linux en català

Skype 2.0beta dóna suport per a videoconferència

Fa un parell de dies es va alliberar la versió beta d’Skype 2.0 per a GNU/Linux. Entre totes les característiques que té aquesta nova versió, la principal i més important és el suport per a videoconferències que s’havia estat trobant a faltar durant molt de temps.

Altres característiques que també té aquesta nova versió és la contestació automàtica de les trucades entrants, suport per al mode en pantalla completa, s’han actualitzat les icones del programa i s’han corregit uns quants errors que contenia el programa (a més d’altres característiques i canvis). A més, amb la inclusió de la característica de vídeo, s’hi han afegit totes les opcions bàsiques de configuració de dispositius.

Cal dir que aquesta característica ja la podíem gaudir fent servir Ekiga, que és programari lliure i té exactament la mateixa funció. Aquesta nova versió d’Skype ja es pot descarregar (us deixem més avall els enllaços). Els mateixos desenvolupadors avisen que encara que és prou estable, s’ha d’anar amb compte.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.