El teu blog de Linux en català

Publicats els clients per a GNU/Linux i Mac d'Eve Online

A meitat del mes de setembre es va anunciar que EVE Online, un joc de l’espai multijugador massiu en línia, tindria versions per a GNU/Linux i MacOSX.

Tot i aquesta publicació del client per a GNU/Linux, cal dir que el client no és natiu, sinó que fa servir una versió especial de Cedega (l’antic winex, que implementa API’s de Windows modificades per poder executar els jocs fets per al sistema de Bill Portes). Tot i que Cedega és de pagament, no cal pagar res per aquesta versió modificada que el joc fa servir.

Allò que sí s’haurà de pagar és una quota mensual del servidor oficial. A la web podreu trobar les instruccions detallades d’instal·lació així com tots els requeriments necessaris per poder-ne jugar. Cal dir que els desenvolupadors d’EVE Online només ofereixen suport pels usuaris d’Ubuntu 7.04, Linspire 6 i OpenSuSE 10.2 (i versions superiors). Per a altres distribucions també tenim els paquets de descàrrega, però no hi haurà cap tipus de suport.Deixa un comentari

Your email address will not be published.