El teu blog de Linux en català

Nova actualització del firefox, la 2.0.0.9

Sembla que la versió 2.0.0.8 ha tingut alguns problemes i només 15 dies després d’haver estat publicada, s’ha alliberat una nova revisió que corregeix problemes d’estabilitat que hi havia a la versió anterior.

El problema, bàsicament, és que al Windows el Firefox es tancava sobtadament només en provar d’iniciar-lo o quan es tractava de treballar amb Vista i Java. Els usuaris de MacOSX sembla que també han tingut problemes a l’hora de carregar algunes pàgines a més dels problemes trobats amb l’Adobe Flash que provocava un bloqueig total del navegador.

La llista completa d’errors que s’han corregit es pot trobar en aquest enllaç i els mateixos desenvolupadors recomanen actualitzar tan aviat com es puga. Els usuaris de distribucions GNU/Linux haurem d’esperar que aparega l’actualització del paquet als nostres repositoris (normalment triguen un dia o dos).

Cal dir que el fet que es troben errors de forma contínua al Firefox no és cap problema, sinó tot el contrari. Ara bé, cal dir que els problemes que s’han trobat aquesta vegada són prou greus ja que són errors de programes “beta” o “alfa” i no pas de programes que ja tenen un grau molt avançat de maduresa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.