El teu blog de Linux en català

Plugin per veure vídeos del youtube al Totem

Avui farem un apunt relativament curt. Sembla que a les properes versions del reproductor de vídeos que ve per defecte a moltes destribucions amb l’escriptori GNOME, Totem, estarà disponible un nou plugin que permetrà visualitzar vídeos del Youtube.

Bàsicament aquest plugin permet navegar per youtube de forma directa i veure els vídeos. El plugin permet cercar-ne qualsevol i visualitzar-lo, a la captura més avall podeu veure que és prou intuïtiu i senzill. A la pàgina web es fa un xicotet apunt de com instal·lar-lo des de les fonts. Cal dir que també s’ha de compilar el totem per tal d’afegir-ne el plugin.

L’autor comenta que encara no ha pogut implementar la pujada de vídeos ja que Google no ha publicat les API’s corresponents. Així que per ara d’aquesta característica ens haurem d’oblidar. Tot i així, cal felicitar a l’autor perquè aquest plugin serà molt útil per a tots.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.