El teu blog de Linux en català

Actualització de Flash Player 9 per a Linux

Adobe acaba de publicar un Release Candidate del seu Flash Player 9.0 que aviat apareixerà en la seva versió definitiva i que entre altres coses promet corregir alguns defectes de funcionament d’aquest reproductor en la seva versió per a Linux. L’actualització ha estat cridada “MovieStar” i encara que en el blog dedicat als desenvolupaments d’Adobe per a Linux no dóna moltes pistes sobre les novetats, els comentaris dels primers usuaris semblen revelar que alguns errors molt molests desapareixen amb aquest RC.

L’actualització ha estat cridada “MovieStar” i està destinada a corregir alguns dels problemes que existien en les versions anteriors. Les capacitats d’aquest reproductor ja han segut comentades en molts fòrums, però està clar que entre totes elles destaca la possibilitat de reproduir cadenes de vídeo amb compressió H.264 i àudio amb format HE-AAC.

El blog dedicat als desenvolupaments d’Adobe per a Linux no dóna moltes pistes sobre les novetats, però els comentaris dels primers usuaris semblen revelar que alguns errors molt molests desapareixen amb aquest Update.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.