El teu blog de Linux en català

Jammer – The Gardener

Jammer – The Gardener és un joc infantil en 3D al qual prenem el paper d’un jardiner una mica especial amb el què tenim la missió d’evitar que els cucs es mengen la nostra collita.

El protagonista, Jammer, és un conill que cuida el seu jardí a on cultiva carlotes, raves, i altres hortalisses. El què ha de fer és encarregar-se d’agafar aigua d’un pou amb la seua regadora i anar regant les zones cultivades. En Jammer haurà d’anar amb compte amb una plaga de cucs que fa perillar la seua collita, per la qual cosa haurà d’estar en alerta a l’arribada dels diferents cucs per tal d’aplicar-los l’insecticida idoni abans que arriben a la porta.

Aquest és un joc per als més xicotets de la casa, amb escenaris colorits. Com a inconvenients, comentar que que les targetes menys potents és possible que tinguen problemes amb les textures dels personatges i que li falta l’opció de desar la partida.

S’ha publicat la versió 1.0. Aquest joc està desenvolupat fent servir CELStart, gràcies al motor Crystal Space. Aquest joc té versions tant per a Windows com per a GNU/Linux. A la pàgina hi podem trobar una versió precompilada per a Ubuntu, a més de les fonts.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.