El teu blog de Linux en català

Mumbles: notificacions per a Gnome

Mumbles Project és un sistema de notificacions per a Gnome escrit amb Python. Està ja en la seva versió 0.4, renovant-se cada poc temps amb noves funcionalitats. Ara ja suporta diferents temes visuals, tots ells amb un look 2.0, amb reflexos i vores arrodonides.

En les preferències es pot triar la posició de les notificacions a la pantalla i el temps que es veuen. Funcionen les notificacions de Pidgin quan algú t’escriu alguna cosa, les de Rhythmbox quan estàs escoltant música… I també té diversos plugins disponibles per diversos programes. Per exemple: Notificacions per Firefox, Amarok, Evolution

El projecte té paquets .deb per a Ubuntu i Debian. I per altres distribucions hi ha el paquet .tar.gz, per instal·lar-lo cal: descomprimir-lo, des d’una terminal accedir al directori i desprès al directori src i allà executar ./mumbles

Al Menú principal -> Sistema -> Preferències -> Sessions pots configurar perquè s’executi sempre en iniciar una sessió ficant mumbles

 

screenshot.jpg

 

1 comment

    • Pau on 24 de setembre de 2007 at 20:11

    Reply

    Oohhhh!! Què bonic!! Vaig a provar-lo!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.