El teu blog de Linux en català

VirtualBox als repositoris de Debian Sid

Després de solucionar tots els problemes de llicències i copyrights, VirtualBox finalment està disponible en els repositorios oficials de Debian Unstable “Sid”. El paquet binari està disponible per a les arquitectures i386 i AMD64, a més del paquet de les fonts del mòdul del Kernel de VirtualBox.

Per a integrar VirtualBox en Debian es va haver de remoure una mica de codi que no era totalment lliure, i per això el seu paquet no conté les Guest Additions, que inclou un driver de video especial millor que el VESA de 8 MB inclòs per defecte.

Actualització: La nova versió de VirtualBox, la 1.5, presenta una millora al estil de Parallels (Mac), Seamless, que permetrà integrar les finestres de altres sistemes operatius en el teu propi escriptori. Aixo també es pot simular amb Compiz Fusion, però això es un pas enorme en comparació. Com podeu veure en el següent vídeo es com el Parallels, aixo si, gratis i lliure.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.