El teu blog de Linux en català

aTunes 1.7.2

aTunes és un gestor i reproductor d’àudio, desenvolupat en el llenguatge de programació Java, de manera que pot ser executat en diverses plataformes com Windows, GNU/Linux, sistemes Unix, …

El programa suporte actualment els formats d’àudio mp3, ogg, wma, wav, flac, mp4 i també reproducció de ràdio a través d’internet, permetent als usuaris editar fàcilment els tags, organitzar la música i ripejar CDs d’àudio.

Recentment s’ha publicat la versió d’aTunes 1.7.2. Principalment conté correccions d’errors i una nova funció que permet esborrar físicament fitxers del disc dur directament des de dins el programa. També s’hi ha afegit la traducció a l’eslovac, gràcies a Andrej Herich.

Podeu veure aquí la llista completa amb totes les funcions del programa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.