El teu blog de Linux en català

Linux Multimedia Studio

LMMS és un entorn d’edició de música i so a l’estil Cubase o Logic que combina trackers i sintetitzadors en un entorn gràfic senzill i potent que permet crear bucles, sintetitzar sons, modificar mostres i treballar amb dispositius MIDI.

Aquesta compatibilitat amb MIDI fa que el programa siga prou interessant. A més, suporta ALSA, JACK i afegits com VST. L’entorn està pensat per a qualsevol tipus d’usuari, cosa que no passava amb el ja conegut ARDOUR, l’entorn més potent fins ara conegut d’edició de música i so a GNU/Linux.

Bàsicament, amb LMMS podem crear música electrònica des del nostre ordinador sense haver de comprar sons adicionals o maquinari extra per produir música. LMMS ofereix una bona quantitat de sintetitzadors per programari i sons a més de tota una sèrie de projectes de demostració.

La versió actualment disponible, alliberada el 2o d’agost, és la 0.3.0 i les captures ja ens deixen bocabadats. A més, hi ha una bona documentació (en anglès) des d’on es pot obtindre tot tipus d’ajuda i informació sobre el programa. Hi ha paquets precompilats per a Debian, openSUSE, Fedora, Ubuntu…

1 comment

    • Arnau on 3 de setembre de 2007 at 12:35

    Reply

    L’he estat provant i realment és bo!
    Feia temps que buscava una alternativa a programes com cubase a Linux i per fi n’he trobat un que sembla valdre bastant la pena!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.