El teu blog de Linux en català

Lemmings Ball Z

Lemmings Ball Z és un joc que té tant versions per a Windows com per a GNU/Linux que està inspirat en la mítica sèrie Bola de Drac Z.Una barreja impressionant dels lemmings i els poders de Goku que en principi és una mica complicat de controlar (tot i que només calen 3 botons) però conforme avancem, anirem agafant el truquet. Entre les característiques del joc, tenim models 3D, el terreny es destrueix, hi ha efectes ralentits, es permet editar el joc afegint nous nivells personalitzats.

El joc està llicenciat sota GPL, la darrera versió es va presentar a l’agost del 2005. Tot i així, és curiós que haguera tingut una mica més de fama. Us deixem els enllaços a continuació i un vídeo que segur us ficarà el cuquet dins per provar-lo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.