El teu blog de Linux en català

Swiftweasel 2.0.0.6

Bé primer de tot presentar-me, sóc en Maleses, alguns em coneixereu dels fòrums de Softcatalà o de SomGNU, i res, que a partir d’avui us presentaré noticies i novetats junt amb el Pau i els altres membres del equip. Espero estar a l’altura!

Ja està disponible Swiftweasel, que és, si fa no fa, el Swiftfox que té el Firefox però per l’IceWeasel, una versió optimitzada de aquest últim per a aconseguir major velocitat segons el tipus de processador que utilitzis. Com ja sabeu IceWeasel és el navegador web que utilitza Debian a causa de les disputes entre aquesta i la fundació Mozilla per problemes amb les icones.

Swiftweasel 2.0.0.6 és totalment compatible amb tots els temes i addons de Firefox 2.0.0.6 i està disponible en paquets .deb (Debian, Ubuntu..) i també per a tots els altres sistemes amb un arxiu instal·lable comprimit en tar.gz

1 comment

    • inclusa on 9 d'agost de 2007 at 10:42

    Reply

    Torne a sorprendre’m la rapidesa de navegació.

    Ja havia migrat a Flock des de Firefox. Ara he instal·lat Swiftweasel i també el faré servir. Però Flock em dona moltes funcionalitats integrades. A veure si l’optimitzen com el Swiftweasel.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.