El teu blog de Linux en català

Ubuntu rebutja Automatix

Tots coneixereu, i haureu utilitzat alguna vegada Automatix, instal·lador de programes, còdecs… El cas és que un desenvolupador d’Ubuntu ha analitzat aquest programa en el seu blog i ha descobert que és bastant perillós, que la qualitat és dubtosa i que no és una eina de confiança.

En el estat actual pot ser un perill per el sistema, elimina paquets del sistema sense advertir i pot fer que el sistema no torni a arrencar. Per això diu que Ubuntu no pot oferir-li el suport que demana, ja que es pot oferir la mateixa demanda amb els paquets d’Ubuntu i sense causar els problemes que ocasiona Automatix.

Sincerament, a mi tampoc m’ha acabat de fer mai el pes Automatix, i alguna vegada m’ha causat algun problema…

  • xadap on 8 d'agost de 2007 at 17:34

  Reply

  per fi algú m’entén!
  l’havia odiat a mort, aquest programa. m’havia causat estralls sense sentit :[

  • Pau on 8 d'agost de 2007 at 19:43

  Reply

  Jejeje, doncs a mi mai m’havia donat cap problema. Però sí que em va estranyar el dia que vam voler traduir-lo i ni els mateixos desenvolupadors sabien com fer-ho.

  • xavi on 9 d'agost de 2007 at 16:19

  Reply

  Hola

  Jo fins ara feia servir l’automatix i un amic em va avisar , i em va donar aquesta www, que per cert la veig mol bé, o sigui a buscar a mà ?, al estil de fa temps..

  Bé de totes maneres m’estimo més això que el que dius ..

  Gràcies i evidentment també a qui m’ho ha dit

  Salut!!

  Xavi

  • Albert on 13 d'agost de 2007 at 08:26

  Reply

  Ostres, doncs ara mateix el desintalo. Per cert, m’ha agradat molt la web.

  • Xavi on 13 d'agost de 2007 at 13:20

  Reply

  Hola

  Jo el vaig treure , però al instal.lar

  la feisty em fa falta plugins de java etc i només el tenia a automatix, no se que fer ??

  Tant dolent es??

  em dieu alguna cosa

  Gracies

  xavi

Deixa un comentari

Your email address will not be published.