El teu blog de Linux en català

Aquaria…

Als fòrums bit-blot s'està parlant d'una possible migració d'Aquaria a GNU/Linux. 

Aquaria és un joc arcade 2D al qual es controla a una noia anomenada Naija. L'aventura es desenvolupa al món submarí, s'ha de dir que el joc llueix prou bé i ha guanyat el primer premi de l'Independent Games Festival 2007.

El joc s'està programant fent servir llibreries multiplataforma (exceptuant la llibreria de l'àudio que només és compatible amb Windows i MacOSX). Aquest era un problema per poder alliberar una versió per a GNU/Linux ja que el temps que havien de dedicar per cercar una alternativa no era rentable.

Sembla que als fòrums el usuaris van conèixer aquest inconvenient i van començar a recomanar alternatives i proposar formes d'aconseguir la migració. Doncs bé, sembla que finalment el programador va aconseguir migrar el joc a GNU/Linux i es pot veure un vídeo del seu funcionament a Ubuntu. 

Ara ens toca esperar i veure si treuen finalment la versió per a GNU/Linux (el fet de que funcione no vol dir que l'hagen de comercialitzar).

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.