El teu blog de Linux en català

Millorant el look de GNOME

Darrerament hem començat a trobar una sèrie d'eines (programes, temes i demés) que ens han permès arribar a un punt al qual podem millorar l'aspecte del nostre escriptori i donar-li un look molt bonic en pocs passos.

L'aspecte final que es pot aconseguir és el següent. Ací s'ha fet servir el compiz-fusion del qual ja vam parlar-vos, el tema d'icones nuoveXT-2.1, l'avant-window-navigator amb algunes modificacions per tal de donar-li reflexes i fer-lo més semblant al dock que hi haurà al MacOSX Leopard: 

 

 

 

Com veieu, pot quedar molt bé. A part, hi ha una sèrie de temes per al metacity, el firefox, l'vlc i d'altres que ens permeten personalitzar més encara el nostre escriptori. Un dels temes per a l'emerald més bonics és el tema "leopard":

 

 

 Al wiki trobareu un article que us donarà les indicacions per deixar el vostre escriptori a l'estil que heu vist i també amb altres modificacions. És clar que molts ja coneixereu aquestes coses, només es tracta de mostrar eines, temes, icones, etc. interessants que us puguen agradar i potser que pugueu aprofitar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.