El teu blog de Linux en català

Firefox 2.0.0.5

Després d'un mes i mig, ja tenim una nova revisió del Firefox, la 2.0.0.5. Bàsicament es tracta d'una revisió que soluciona algunes vulnerabilitats, de les quals hi ha tres problemes crítics que afecten de forma més seriosa al funcionament del navegador:

  • S'han solucionat alguns problemes que suposen corrupció de memòria
  • Escalada de privilegis mitjançant un controlador d'esdeveniments adjunt a un element que no forme part del document que es visualitza
  • S'ha solucionat també un error curiós que feia que el Firefox requerira l'Explorer com a cooperador necessari en alguns casos

La llista completa de canvis podeu veure-la en aquesta pàgina. No s'han presentat, com es fa normalment en aquest casos, versions de Thunderbird ni del germà gran del Firefox. Bàsicament s'ha tractat de corregir un greu error de seguretat referent a firefoxurl:// security exploit que pot executar codi maliciós.

Aquesta vegada, com cal recordar, ja no es presenta cap revisió de la branca 1.5 que finalment s'ha deixat de suportar. Les versions per a les diverses distribucions no trigaran gaire en estar disponibles mitjançant els gestors d'actualització. Tot i així, us deixem els enllaços de descàrrega.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.