El teu blog de Linux en català

Frag.Ops

Frag.Ops és un mod gratuït de l'Unreal Tournament 2004 (és a dir, es necessita l'UT2004 per poder juga-hi, des d'ací podeu descarregar una demo). Aquest és un mod clàssic de combats entre equips de mercenaris a partides amb una acció trepidant que es desenvolupa en escenaris amb un acabat amb una bona qualitat.

El joc permet fer servir fins a 22 armes diferents amb la possibilitat de millora-les. A més, inclou altres característiques interessants que el diferencien respecte d'altres del mateix estil: permet conduir vehicles de terra i aire, construir elements defensius i fer ús de punts d'habilitat especials. Com podeu veure a la captura del final, sembla que el joc també permet jugar en tercera persona.

La darrera versió publicada és la 2.2 a la qual han afegit nous mapes, s'han corregit alguns bugs i a més s'han millorat diversos paràmetres del joc a més d'altres canvis que podeu veure ací. Existeixen versions tant per a Windows, GNU/Linux i MacOSX que trobareu a la pàgina oficial.

3 comments

  • xworm on 18 de juliol de 2007 at 19:00

  Reply

  he vist el video i pinta molt bé, vaig a provar-lo

  • Jacquard on 27 de juliol de 2007 at 00:56

  Reply

  res! que no hi ha manera de poder executar el FragOps, m’executa el UT2004 (demo) però no el FragOps.

  • Pau on 27 de juliol de 2007 at 06:53

  Reply

  Has seguit les instruccions d’anar d’ací?

  http://www.frag-ops.com/download.php

Deixa un comentari

Your email address will not be published.