El teu blog de Linux en català

Northland

Des de GuadaGames podem trobar i comprar una bona quantitat de jocs comercials per a GNU/Linux. Entre eixos jocs es troba Northland, un joc d'estratègia a l'estil Warcraft II-III amb molt bona pinta.

La història comença on acaba el joc anterior, Cultures 2 – The Gates of Asgard. Després d'unes quantes aventures, quatre herois derrotaren a la serp Midgard i així van salvar el món. En aquesta ocasió, Hatschi, un valent saraceno, torna a la seua aldea natal. Allà descobreix que la seua terra està plena de misteriosos monstres serp que la estan destruint.

Llavors el nostre heroi fa una crida a la resta per tal de que l'ajuden. I sembla que el Déu Loki, qui clama venjança, tindrà un paper important en aquesta creuada. Però abans d'enfrontar-se a Loki, Hatschi i els altres hauran d'erradicar l'estranya plaga de serps.

Aquest joc es pot comprar per la seua pàgina web o bé per GuadaGames. Podeu provar una versió demo que us deixem al final, la veritat és que l'apartat gràfic no està gens malament i la història sembla interessant.

    • Aljullu on 2 de juliol de 2007 at 09:05

    Reply

    Aquest joc és força antic no? Era de quan encara em comprava la revista de videojocs PC Juegos… Quins temps.

    Tot i això està molt bé que facin jocs comercials per a Linux.

    • Pau on 2 de juliol de 2007 at 16:53

    Reply

    Doncs sí que ho és. La veritat, però, és que jo vaig ser un gran viciat del Warcraft 2 i 3 i aquest joc sembla de l’estil… me l’he comprat!!

    • Aljullu on 2 de juliol de 2007 at 17:06

    Reply

    A mi el Warcraft mai m’ha agradat massa… jo sóc més d’Age of Empires, però el 3 és una merda.

    • xworm on 2 de juliol de 2007 at 19:00

    Reply

    m’encanta la mitologia nòrdica, si pugués trobar el joc a una botiga “normal” en cd el comprava.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.