El teu blog de Linux en català

Flock 0.7.14

Flock és un navegador social, multiplataforma, de codi obert i basat en la tecnologia Mozilla. El Flock té eines per a blogs, canals RSS, gestió d'adreces d'interès amb del.icio.us i compartiment de fotografies amb Flickr.

Concretament, es basa en la versió 1.5.0.12 del Firefox. És un navegador prou "interessant" per als usuaris que disposen d'un blog ja que des del mateix navegador és molt senzill publicar entrades noves (estan suportats WordPress, TypePad, Movable, Live Journal, Drupal, Blogger i Atom). 

Aquest navegador té versions tant per a Windows, MacOSX i GNU/Linux (cosa evident ja que és un mod del Firefox) i com que està basat en la versió 1.5, potser alguns usuaris el preferiran a la versió 2.0 del Firefox ja que inclou prou funcionalitats i millores.

La darrera versió presentada ha sigut la 0.7.14, ofereix algunes característiques noves de la branca 0.7: ara es fa servir el motor del firefox per escriure articles, es va afegir també en canal "My News" -un canal RSS per les notícies-, un àlbum de fotos avançat així com un nou motor de cerca retocat i millorat. Ací podeu veure la llista completa de canvis.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.