El teu blog de Linux en català

OpenTTD

Transport Tycoon (TT) i Transporti Tycoon Deluxe (TTD) són jocs d'ordinador on el jugador controla una companyia de tranports i competeix amb altres companyies rivals. L'objectiu és aconseguir el màxim d'ingressos possibles mitjançant el transportament de passatgers i mercaderies (ja siga per carretera o ferrocarril).

Open Transport Tycoon Deluxe és un clon lliure de l'original. OpenTTD ofereix la mateixa essència que el joc original, però a més li afegeix unes quantes millores. Entre aquestes millores destaca la possibilitat de jugar per internet amb altres jugadors "humans" que és, sens dubte, una de les majors demandes actualment.

El joc també incorpora característiques TTDPatch, tots dos disponibles sota llicència GPL. Tant l'un com l'altre no són jocs complets, l'OpenTTD necessita els fitxers de gràfics de l'original (tot i que actualment s'està desenvolupant un entorn gràfic propi).

Actualment està disponible la versió 0.5.2 que corregeix alguns errors de la 0.5.0 i la 0.5.1. Des de la web princinpal es poden veure captures del joc així com trobar les descàrregues per a diferents distribucions. Al wiki hem deixat un article que explica com instal·lar-lo.

1 comment

    • animarval on 16 de juny de 2007 at 11:18

    Reply

    Cada cop la cosa va millorant.
    El que em falta és un Roller Coaster Tycoon lliure.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.