El teu blog de Linux en català

Danger from the Deep

 Danger from the Deep (també conegut per DftD) és un joc lliure de simulacions de submarins alemanys de la II Guerra Mundial. Per una part, el motor del programa està alliberat sota GPL mentre que la part artística està alliberada sota llicència Creative Commons sense permetre obres derivades (és a dir, modificacions).

 Aquest és un joc de simulació i estratègia amb la finalitat de ser prou realista -amb un motor que aconsegueix emular les lleis físiques del nostre món-. S'ha de tindre en compte que encara és una versió alfa, però els desenvolupadors afirmen que ja s'hi pot jugar sense molts problemes.

Entre les seues característiques, destaquen la inclusió d'un bon grapat de vaixells de la guerra en qüestió (tipus IIA, IIB, IIC, IID…), simulació de torpedes amb els models originals, uns efectes d'aigua i de moviment de les parts dels vaixells que a cada nova versió es van millorant, simulació avançada del sònar, banda sonora pròpia…

Hi ha versions tant per a Windows, MacOSX com per a GNU/Linux. El desenvolupament d'aquest joc es va començar allà pel 2003 -i encara continuen amb la versió alfa-, tot i així, els gràfics són impressionants.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.