El teu blog de Linux en català

Indians, un mod per a Glest

Glest és un joc d'estratègia en temps real 3D, que funciona a una bona quantitat de sistemes i que es pot modificar fent servir XML i un conjunt d'eines.

Amb aquest principi, es pot trobar una modificació anomenada Indians. En aquest mod s'ha creat una nova facció per jugar a Glest on el jugador controlarà a un exèrcit d'indis amb personatges com els arquers i amb construccions típiques com els Tipis i els Totems. A més, aquest mod ve acompanyat d'un nou paquet de nous tipus de vegetació i so ambiental anomenat Jungle.  

Per poder jugar a Indians, cal tindre Glest instal·lat a l'ordinador (en general és un joc que es troba als repositoris), després només cal copiar els fitxers necessaris al directori corresponent del Glest (podeu veure com fer-ho a la pàgina oficial). Quan estiga instal·lat, tindreu com opció una nova raça al menú del Glest (fins ara es disposava només de dues faccions).

A més d'aquest, hi ha altres mods i eines per treballar amb Glest. El joc encara ha de millorar, doncs encara no permet desar les partides i tampoc hi ha possibilitat de joc en xarxa. Tot i així, val la pena. 

 

  • animarval on 31 de maig de 2007 at 09:39

  Reply

  Buf… és el que em falla encara de Glest, que no es pugui guardar la partida, sinó es fa difícil començar bones partides.

  • Pau on 31 de maig de 2007 at 16:21

  Reply

  Sabeu si està en català?

  • Aljullu on 31 de maig de 2007 at 18:19

  Reply

  Segons això: http://www.josezanni.com/blog/?p=47
  si està en català.

  Es pot descarregar la traducció des d’aquí: http://www.glest.org/files/contrib/translations/

  Tot i això, si no es pot desar la partida… no sé si val la pena provar-lo.

  • animarval on 31 de maig de 2007 at 20:44

  Reply

  Home per provar-lo no et passarà res. És més un cop li pilles el funcionament no pares… Això sí, quan veus que hauries de tancar el joc et ve el baixón perquè no podràs guardar la partida i per tant un altre cop hauràs de començar de zero.

  Jo estaria pendent del seu desenvolupament, perquè l’únic que li falta a aquest joc és això de guardar partida, per lo demés està força bé.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.