El teu blog de Linux en català

Mophant: Lphant per a GNU/Linux

 Mophant és la versió per a GNU/Linux d'lphant, un client P2P que treballa amb les xarxes ed2k i Bittorrent. Està escrit amb Mono i Gtk# i permet una molt bona combinació per entrar-hi a les xarxes més utilitzades a l'hora de compartir arxius.

Entre les seues característiques, destaquen la ja comentada compatibilitat amb ed2k/torrent, una interfície amigable i senzilla de configurar, suport webcaché, utilitza el mateix format que l'amule (i per tant, podrem passar els temporals de l'un a l'altre), suport per crear categories, un nou i potent sistema automàtic de detecció de parts corruptes a l'hora de baixada d'arxius, suport UPnP…

Aquesta és la primera versió que s'alliberarà. No té versió per a Windows ja que a Windows ja existeix lphant. A MacOSX s'està treballant en un nova versió i els desenvolupadors estan cercant gent que vulga anar testejant-la. Certament l'aspecte i les característiques són prou atractives. Podeu veure algunes captures ací.

Encara no es pot descarregar perquè la versió s'està testejant. No trigaran molt, però.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.