El teu blog de Linux en català

DEFCON per a GNU/Linux

Defcon és un joc multijugador d'estratègia en temps real que ha estat desenvolupat per Introversion Software.

El joc s'ambienta a un món on s'està produint una guerra termonuclear. El jugador dirigeix una de les potències mundials com a dirigent militar des de una estació subterrània convenientment amagada. La missió es tracta, per una part, d'aconseguir que la nació pròpia sobrevisca als atacs dels altres enemics i, per l'altra, exterminar la població de les nacions enemigues (sembla que sempre ha de pagar el mateix).

Aquest joc permet establir aliances amb altres nacions, però s'ha de tindre en compte que només una pot eixir victoriosa en aquesta guerra. D'aquesta forma, el jugador haurà de planejar en quin moment trair aquests aliats -i evitar que ells ho facen primer-. En aquest joc ningú pot guanyar -ja que és una guerra brutal-, l'objectiu és aconseguir sofrir el mínim de danys possibles. 

S'ha publicat una versió final que, després d'un període de beta oberta, ja es considera amb la suficient qualitat com per a comercialitzar-se a GNU/Linux. Es pot adquirir a la tenda online.

 
 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.